Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru 2016 - 10. ročník

Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru 2016 - 10. ročník
Termín: 17.09.2016
Téma: PIVNÉ SLÁVNOSTI a PIVO
Miesto konania: Banská Bystrica (SR - Banskobystrický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.urpiner.eu

Popis

DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ BANSKOBYSTRICKÉHO PIVOVARU – 17. 9. 2016 od 11.00

VSTÚPTE AJ VY DO 1. PIVNEJ TRIEDY A POZRITE SI, AKO SA VARÍ VEĽKÉ PIVO V MALOM PIVOVARE

Srdečne pozývame všetkých priaznivcov výnimočného slovenského piva URPINER na už jubilejný 10. ročník Dňa otvorených dverí Banskobystrického pivovaru.

Spoločnosť Banskobystrický pivovar, a. s. otvorí v sobotu, dňa 17. 9. 2016 od 11.00 hod brány pivovaru pre všetkých svojich priaznivcov a širokú verejnosť. Milovníci, priatelia a fanúšikovia výnimočného slovenského piva URPINER tak môžu nielen spoznať históriu výroby piva v Banskej Bystrici, ale aj nazrieť do zákulisia pivovaru a zoznámiť sa s celým procesom výroby najoceňovanejšieho slovenského piva.

Sprievodcom pestrého programu bude opäť moderátor ANDREJ WALLNER. Na pódiu sa v rámci hudobného programu predstavia skupiny: HEX, SLOVAK TANGO, ROCK REUNION a country skupina VODOPÁD Okrem obľúbených exkurzií po pivovare, čaká milovníkov piva URPINER aj množstvo ďalších sprievodných atrakcií ako sú vystúpenie šermiarov, sokoliarov, ukážky prác, hasičov, polície, a mnoho ďalších zaujímavých vystúpení. Na svoje si prídu všetky vekové kategórie. Pre dospelých návštevníkov sú pripravené súťaže v pití piva na čas a v držaní krígľa, pre deti zas trampolína, jazda na koníkoch, či maľovanie na tvár.

Samozrejme, nebudú chýbať gurmánske špeciality a jedinečné osvieženie v podobe zlatistého moku - piva URPINER. Pivo sa bude čapovať priamo z pivovaru a okrem obľúbených klasických pív si tento rok môžu návštevníci pochutnať aj na čapovaných špeciáloch: KVASINKOVEJ 12ke, EXCLUSIVE 16ke a novinke EXTRA CHMELENEJ 14ke.

Vstup na podujatie Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru je zdarma. Len v tento deň sa bude pivo URPINER v pivovare predávať za výnimočne priaznivé ceny: klasické pivá za 0,50€/0,5l a špeciály od 1,00€/0,5l. Milovníci skvelého piva, výbornej nálady a pravej pivnej pohody sa skutočne majú na čo tešiť.

PROGRAM:

(hudobný)

HEX, SLOVAK TANGO, ROCK REUNION, VODOPÁD

(sprievodný)

EXKURZIE PO PIVOVARE, PIVNÉ SÚŤAŽE, ŠERMIARI–VIA HISTORICA, SOKOLIARI KRÁĽA SVÄTOPLUKA, UKÁŽKY HASIČOV, POLÍCIE, JAZDA NA KONÍKOCH, MAĽOVANIE NA TVÁR, SKÁKACÍ HRAD, TRAMPOLÍNA, ZBERATELIA PIVNÝCH SUVENÍROV, UKÁŽKY JUDA A MNOŽSTVO ĎALŠÍCH PREKVAPENÍ

ADRESA:

Areál Banskobystrického pivovaru, Sládkovičova 37, Banská Bystrica, 17. 9. 2016, 11.00 – 17.0

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies