Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Jesenný deň otvorených dverí v Kúpeľoch Červený Kláštor - Smerdžonka 2018

Jesenný deň otvorených dverí v Kúpeľoch Červený Kláštor - Smerdžonka 2018
Termín: 21.10.2018
Téma: RôZNE +++
Miesto konania: Červený Kláštor - Smerdžonka (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: dunajec.sk/44-podujatia-event-459

Popis

21. októbra 2018 si KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka pre všetkých návštevníkov prichystali Jesenný deň otvorených dverí pri príležitosti Svetového dňa psoriázy.

K dispozícii sú vám lekárske konzultácie, rôzne vyšetrenia, rady a tipy od fyzioterapeuta ako si nezaťažovať pohybový aparát a kĺby v každodenných situáciách. Taktiež môžete absolvovať zaujímavé merania v spolupráci s VšZP, získať informácie o pacientskych organizáciách - aktivity, ako sa stať členom, benefity.

V tento deň nazriete do našich kúpeľov o čosi viac aj prostredníctvom prehliadok s výkladom o histórii, súčasnosti i o plánoch do budúcnosti. Taktiež si budú všetci návštevníci môcť vyskúšať UNIKÁT v širokom okolí – vonkajšiu KNEIPP terapiu a BALANČNÝ chodník. Kneipp terapia je vodoliečebná otužovacia procedúra založená na pôsobení rozdielu tepla a chladu. Prechod cez vodu plynule nadväzuje na balančný chodník. Účinok chôdze na boso po rôznych druhoch povrchu spočíva v stimulácii receptorov (nervových zakončení) chodidla a následnej reflexnej reakcii svalov celého tela.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies