Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

SITNO BLUES - Hudba nás spája 2019 Banská Štiavnica - 11. ročník

SITNO BLUES - Hudba nás spája 2019 Banská Štiavnica - 11. ročník
Termín: 26.07.2019 - 27.07.2019
Téma: RôZNE +++ | KULTÚRA
Miesto konania: Banská Štiavnica - Počúvadlianske Jazero (SR - Banskobystrický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.sitnoblues.sk
www.facebook.com/sitnoblues

Popis

SITNO BLUES – HUDBA NÁS SPÁJA, je hudobno kultúrne podujatie s dlhoročnou históriou, určené pre všetkých, ktorí si chcú vychutnať kvalitnú hudbu a oddych v lone krásnej prírody.

Organizátori podujatia SITNO BLUES – HUDBA NÁS SPÁJA, aj na rok 2019 pripravili pre milovníkov kvalitnej hudby v širokom spektre od blues až po world music, zaujímavé podujatie. Aj 11. ročník bude rozdelený na dva samostatné hudobné večery.

V piatok 26.7. predstavíme 6 špičkových zoskupení, ktoré predstavia svoju tvorbu so zameraním na blues, jazz a rock. Zastúpenie hudobníkov bude z SK, RS, USA a CZ. ( Tento večer je realizovaný s finančnou podporou FPU).

V sobotu 27.07. návštevníkov privítame už v poobedňajších hodinách a pripravili sme hudobný program, ktorý opäť určite osloví širokú verejnosť. Sedem hudobných formácií v rôznych hudob. žánroch je zárukou dobrej zábavy pre nie len dospelých, ale aj rodiny s deťmi. V rámci podujatia opäť pripravujeme rôzne sprievodné programy. Tí, ktorí poznajú Sitno blues a „počko“, vedia čo ich tu čaká. Pre tých ktorí prídu pod vrch Sitno a na Počúvadlianske jazero po prvýkrát ubezpečujeme, že budete mať čo obdivovať od histórie až po krásu prírody. Sitno Blues nie je len o hudbe, ale je aj o prezentácii banskoštiavnického regiónu, o podpore počúvadlianskej lokality a okolia. Prijmite pozvánku a verte, Tešíme sa na Vás.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies