Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

ART IN PARK 2019 Trenčianske Teplice - festival umenia v parku

ART IN PARK 2019 Trenčianske Teplice - festival umenia v parku
Termín: 21.06.2019 - 23.06.2019
Téma: KULTÚRA | SLÁVNOSTI a FESTIVALY
Miesto konania: Trenčianske Teplice (SR - Trenčiansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.artinpark.sk
www.cultura.sk
www.spicybrown.sk

Popis

Multižánrový festival ART IN PARK je tu opäť! Už po štvrtýkrát spojí film, výtvarné umenie, divadlo a hudbu, ktoré doplní o bohatý sprievodný program. Festival je navštevovaný milovníkmi kvalitného umenia, rodinami s deťmi, mladými ľuďmi či kúpeľnými hosťami. Tento rok sa vidíme 21 . – 23. júna v parku Trenčianskych Teplíc!

Filmová časť vzniká v kreatívnej spolupráci s ARTKINO Metro a bude rozdelená do 5 sekcií. Tento ročník spolu s Talianskym inštitútom kultúry prinesieme kvalitnú taliansku kinematografiu a opomenutá nebude ani aktuálna téma 30. výročia Nežnej revolúcie. Chýbať nebude tiež obľúbené outdoorové premietanie v parku priamo pod hviezdnou oblohou.



V rámci hudobnej časti si vychutnáme koncerty známych slovenských kapiel a príležitosť predstaviť sa majú opäť aj lokálne talenty. Tešiť sa môžete napríklad na Blanch, Katarínu Málikovú, PAPYLLON, Puding Pani Elvisovej, DJ Bulp a ďalších.

Neodmysliteľnou súčasťou festivalu budú okrem marketu plného handmade značiek, obľúbenej chill-out a gastro zóny aj sprievodné aktivity. Návštevníci sa môžu tešiť na diskusie v parku, divadelné predstavenia, kreatívne workshopy či rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi.

Festival kladie dôraz na ekologické princípy a zastáva koncept Zero Waste.

Program v parku je pre všetkých návštevníkov ZDARMA.

Festival ART IN PARK prináša občianske združenie Cultura, eventová agentúra SpicyBrown - Špecialisti na eventy, Oblastná organizácia cestovného ruchu Trenčianske Teplice a naši partneri.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies