Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Bardejovský jarmok 2023 - 670. ročník historického a 50. ročník novodobého Bardejovského jarmoku

Bardejovský jarmok 2023 - 670. ročník historického a 50. ročník novodobého Bardejovského jarmoku
Termín: 24.08.2023 - 27.08.2023
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Bardejov (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.bardejov.sk

Popis

Bardejovský jarmok 2023 - 670. ročník historického a 50. ročník novodobého Bardejovského jarmoku

Termín: 24. - 27. augusta 2023

Uličky krásneho starobylého historického mesta na Slovensku v závere augusta opätovne ožijú na štyri dni netradičným ruchom. Do mesta, ktoré je právom považované za perlu Horného Šariša, opäť zavítajú obchodníci, remeselníci, umelci a návštevníci už 670. ročníka historického a 50. ročníka novodobého Bardejovského jarmoku.

Od 24. - 27. augusta 2023 na ploche 4 800 m2 sa v Bardejove predstavia trhovníci so svojou širokou ponukou spotrebného tovaru, remeselníci s tovarom a ukážkami vlastnej výroby, pohostinské stánky s jarmočnými gurmánskymi špecialitami a občerstvením všetkého druhu. Remeselníci so svojimi výrobkami sa predstavia už tradične v „Uličke remesiel“ na Radničnom námestí. V priľahlých uliciach sa predstavia trhovníci s pestrou paletou výrobkov, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou každého jarmoku, či trhu a nemali by chýbať ani zábavné atrakcie a lunaparky, na ktoré sa tešia hlavne najmenší návštevníci jarmoku. Neodmysliteľnou súčasťou výročného jarmoku bude aj tento rok kultúrny program rôznych hudobných žánrov – vystúpenia folklórnych súborov, hudobných kapiel a umeleckých telies pre široké spektrum návštevníkov rôznych vekových kategórií. Pre návštevníkov jarmoku je v príprave aj množstvo sprievodných podujatí, o ktorých vás budeme včas priebežne informovať.

Mesto Bardejov, ako hlavný organizátor tohto výnimočného obchodno-spoločenského a kultúrneho podujatia, vás trhovníkov, ale aj všetkých návštevníkov, pozýva navštíviť naše mesto, či už v termíne jarmoku alebo aj mimo neho.

Všetci ste v našom krásnom historickom meste srdečne vítaní.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies