Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Dni otvorených dverí spojených so samozberom levandule Malé Leváre 2019 - 4.ročník

Dni otvorených dverí spojených so samozberom levandule Malé Leváre 2019 - 4.ročník
Termín: 09.07.2019 - 12.07.2019
Téma: RôZNE +++
Miesto konania: Malé Leváre (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.levanduland.sk

Popis

Dni otvorených dverí spojených so samozberom levandule Malé Leváre 2019 - 4.ročník

Levanduľa zo Záhoria
Levanduľové pole – oáza vône, pokoja a harmónie s prírodou.
Vypestované a vyrobené s láskou na Záhorí.

Usporiadateľ: Levanduľa zo Záhoria
V dňoch 9. 7. o 09:00 – 12. 7. o 19:00 hod.
Levanduland - Malé Leváre

UTOROK 9.7-PIATOK 12.7, alebo DO VYZBIERANIA :) každý deň od 10 do 19 hod.

Projekt ,,Levanduľa zo Záhoria” sa zrodil v roku 2014, kedy sme v rekreačnej oblasti Rudava, na poli o veľkosti jedného hektára vysadili prvých 1500 sadeníc. K tejto krásnej záľube nás priviedla láska k prírode a k tejto voňavej rastlinke s veľkým potenciálom a možnosťami využitia. Dlhodobou, náročnou a poctivou prácou sme vytvorili výnimočné miesto, z ktorého putujú kvalitné domáce produkty až na váš stôl.

Sme hrdí na to, že toto všetko môžeme zdieľať spolu s vami.

Milí priaznivci levandule, srdečne vás pozývame na 4.ročník Dní otvorených dverí na našom fialovom políčku :) Tento rok sme sa možnosť samozberu rozhodli predĺžiť na viac dní, udalosť však bude aktualizovaná/predĺžená podľa toho, ako rýchlo sa pole vyzbiera.

V tieto dni si u nás budete môcť sami nazbierať dva druhy levandule lekárskej, odfotiť sa s množstvom tematických rekvizít a radi vám poradíme ako sa správne starať o tú vašu levanduľu a na čo všetko sa dá využiť. Budú tu na vás čakať aj rôzne levanduľové produkty priamo z našej výroby, malé občerstvenie a ďalší zaujímavý tematický sortiment. Nebude chýbať ani ochutnávka levanduľového vínka a likéru a autentická provensálska atmosféra!

Pri vstupe do areálu si môžete zakúpiť papierovú taštičku o veľkosti 28x20x10 cm za cenu 5,- eur a sami si do nej nazbierať levanduľu.
* Nožnice požičiavame na mieste.
* Platba je možná len v hotovosti.

Areál je bezbariérový. Zvieratká sú u nás vítané.
Nie je povinné si zakúpiť tašku na samozber, vstup je zdarma, návštevníci sa k nám môžu prísť len pozrieť, alebo sa odfotiť a užiť si atmosféru.

Návštevníkov žiadame, aby dodržiavali pokyny na strihanie, ktoré dostanú pri vchode, nosnosť jednotlivých rekvizít a brali ohľad na rastliny a na seba navzájom. V areáli bude niekoľko našich pracovníkov, ktorí budú dohliadať na strihanie a priebeh akcie, neváhajte sa na nich obrátiť s akoukoľvek otázkou. Zároveň upozorňujeme, že v čase kvitnutia je na poli zvýšený výskyt včiel.

Levanduľové pole sa nachádza za obcou Malé Leváre, v rekreačnej oblasti Rudava, cesta je vyznačená billboardom priamo v dedine, za dedinou potom tabuľkami s názvom LEVANDULAND, bližšie info ako sa k nám dostať a mapu nájdete na www.levanduland.sk v sekcii Navštívte nás, prípadne stačí zadať do google maps Levanduľa zo Záhoria. Parkovanie je možné na parkovisku pred areálom a na trávniku pozdĺžne pri ceste.

Tešíme sa na vašu návštevu! :)

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies